Hold dig opdateret på eviShine!

Tilmeld dig, og få de seneste nyheder om eviShine - fire gange om året.

11/04-2018:

eviShine lancerer ny stærk hjemmeside

eviShine leverer et af markedets stærkeste Energy Management Systemer og præsenterer nu en ny hjemmeside. Hjemmesiden er del af en helt ny identitet, som er ved at blive udrullet.

 

Læs mere

Logoet er fornyet og hjemmesiden er blevet redesignet med fokus på brugervenlighed, professionalisme og visualisering af, hvad eviShine kan gøre for kunderne med eviShine Energy Management System. Siden er lanceret den 12. april 2018.

eviShine og evikali

eviShine A/S og evikali A/S er samme firma. eviShine blev for 8 år siden lanceret som et system til overvågning af solcelleanlæg og produktion/forbrug af strøm. Systemet kan i dag overvåge alle energiformer og give et samlet overblik over virksomhedens eller kommunens energiforbrug.
evikali løser IT udviklingsprojekter for større danske virksomheder og har været på markedet i 18 år.

10/04-2018:

eviShine sparer kommunerne penge

eviShine Energy Management System er installeret i 40 kommuner i Danmark og sparer dem store penge. Systemet visualiserer kommunens energiforbrug og giver på den måde mulighed for at optimere energiforbruget og opfange og stoppe evt. overforbrug på en institution, skole el. lign. før det kommer til at koste dyrt.

Læs mere

Systemet viser om alle målere og invertere producerer, og der kan sættes alarmer op og gribes ind med det samme, hvis der er et overforbrug, manglende produktion eller lign. Samtidig spares der tid på aflæsning rundt omkring i kommunen. Alle data trækkes ud af systemet og anvendes til budgetlægning, indberetning til Energitilsynet grønt regnskab mv. Læs mere om de klare fordele Assens Kommune har fået med eviShine energisystem her.

Assens Kommunes eviShine-system vist på laptop

Visualisering af grøn energi og CO2 reduktion i Assens Kommune

Assens Kommune er langt fremme med grøn energi. Med 33 solcelleanlæg, som svarer til halvanden fodholdbane producerer kommunen selv 15% af det årlige strømforbrug på kommunens bygninger. eviShine visualiserer CO2 reduktionen, den grønne energi og forbrug af vand og varme.

eviShine system giver overblik

Assens Kommune holder via sit eviShine system øje med energiforbruget. I realtime data kan kommunen 24/7 følge den strøm, der produceres på kommunens 33 solcelleanlæg og forbruget af strøm, vand og varme.

Torben With Lohmann, energikonsulent ved Assens Kommune fortæller: ”eviShine systemet giver et godt overblik og er enkelt og overskueligt at bruge. Vi bruger det primært til at se, om solcellerne og varmepumperne kører, og om der er et overforbrug af energi på en bygning. På sigt vil vi benchmarke imellem skolerne og institutionerne.”

Assens Rådhus

Nem indberetning til Energitilsynet

Torben With Lohmann fortsætter: ”Vi sparer en del tid på vores årlige indberetning til Energitilsynet med eviShine. Før skulle vi aflæse hver inverter på de fysiske lokationer, men nu kan vi trække alle data ud af systemet. Vores grønne regnskab er også blevet nemmere med de data, vi kan trække ud af systemet.”

Forbrug visualiseres for borgere, elever og ansatte

Det er nyt, at Assens Kommune har fået alle solcelleanlæg koblet på eviShine systemet, men nogle af kommunens skoler anvender allerede systemet i undervisningen, og visualiseringer af forbrug hænger på store skærme på flere af byens skoler. Det er ligeledes meningen, at skærmene på Borgerservice skal have eviShine systemet installeret, så byens borgere kan følge med i forbruget og produktionen af grøn energi.

Vil du vide mere?

Tilmeld dig vores nyhedsmail, hvis du er interesseret i det nyeste om eviShine.