eviShine er udvalgt til dette års Next Step Challenge

eviShine er udvalgt til dette års Next Step Challenge

Hvordan skal man som virksomhed håndtere og tilpasse sig ændringer i markedet?

 

I vores digitale levetid ændrer tingene sig hurtigere end nogensinde før. Ændringerne lægger et øget pres på virksomheder, som skal arbejde iterativt og være omstillingsparate.

I forlængelse heraf kan det være en god idé at stoppe op og overveje hvordan transformationer påvirker ens kerneforretning og forretningsområde, samt evaluere kundernes behov. I stedet for at fokusere på her og nu, skal vi i stedet overveje hvad næste skridt er, og hvordan morgendagen kommer til at se ud.

Hos eviShine er vi stolte over at være iblandt de udvalgte SMVere til dette års Next Step Challenge i kategorien ’Energy Efficient Technologies’. Her skal eviShine gennemgå et udviklingsforløb, hvor der netop sættes fokus på virksomhedens ’next step’ i form af forretningsudvikling og fremtidige mål.

Vores hensigt med dette forløb er at blive skarpere på det, som vi er rigtig gode til. Det vil vi gøre ved at identificere, hvor vi skaber værdi hos kunden, samt hvad der kan optimeres. Vores kerneforretning forbliver den samme – blot i en ny og forbedret version.

Vi glæder os til rejsen og den udvikling, der ligger forude. Læs mere om acceleratorprogrammet her.