Hold dig opdateret på eviShine!

Tilmeld dig og få de seneste nyheder om eviShine

eviShine er i dag det førende system til overvågning og visualisering af effekter fra solcelleanlæg

Vores digitale monitorering og intelligente algoritme sikrer vores kunder

  • maksimal produktion af vedvarende energi
  • størst mulige reduktion af CO2 udledningen (ift. el-forbrug)
eviShine app bliver vist på telefon

Tryghed for maksimalt udbytte

eviShine sørger for, at ejere af solcelleanlæg opnår kontinuerlig maksimal produktion af vedvarende energi. Vores intelligente software giver i realtid fuld indsigt i produktionen – og alarmering ved manglende eller ringe produktion.  

Ved udfald sikrer vores support gennem databaseret analyse hurtig og præcis diagnose og udbedring.

Oversigt over eviShines processer

Support, analyse og udbedring

I omkring 50% af tilfældene med lavere produktion end forventet klares udbedring med support fra evishine til den lokale serviceleder. Herved rekvireres ikke unødvendige eksterne teknikere. 

eviShines overvågning, viden og fjernsupport betyder, at de interne og eksterne ressourcer til service og vedligeholdelse minimeres. Desuden betyder det, at nedetiden minimeres og produktionen optimeres.

Frit leverandørvalg og uafhængighed

eviShine er uafhængig af leverandører og producenter. Vi indsamler data fra alle inverter modeller – til eksisterende og nye anlæg – uanset leverandør. 

Ved at anvende eviShine til overvågning og optimering af produktionen opnår du at være frit stillet ved udbud. Der er ingen begrænsninger ift leverandører når du skal have bygget nyt, udføre energioptimeringsprojekter – eller udskifte invertere. 

Uafhængigheden betyder ligeledes transparens og fuld indsigt i produktionsdata – og ikke mindst om dine anlæg producerer lige så godt som andre anlæg med de lokalt samme vejrforhold. Ved at benchmarke produktionsdata ved vi om anlæggene producerer som forventet.

Produktionsdata – altid lige ved hånden

eviShine samler produktionsdata fra alle dine anlæg i én app – til mobil og pc. 

Du får via app’en overblik over øjeblikkelig produktion og adgang til historiske data. Du kan selvfølgelig downloade data.

Rapportering

eviShine overfører data til relevante energistyringssystemer ligesom vores databehandling anvendes inden for klima, økonomi, planlægning, klima og CSR. 

Vi formidler data til regnskabsudarbejdelse, energistyring, klimaplaner, DGNB-certificering og anden dokumentation m.m.  

Visualisering

eviShine formidler på public displays alle data om den vedvarende energiproduktion. Ser du værdi i – ligesom vores offentlige og private kunder – at kommunikere om dine solcelleanlæg og effekten heraf, om klimaplaner og mål herunder om reduktion af CO2 udledningen har du mulighed for få designet din egen webside hertil. 

 

eviShine laver kundetilrettede løsninger og visualiserer data på den specifikke måde, som kunden ønsker det og på de platforme, der ønskes. Læs mere om vores løsninger.