Hold dig opdateret på eviShine!

Tilmeld dig og få de seneste nyheder om eviShine

Hos eviShine er samarbejde vigtigt

Projektledelse

I forbindelse med installation af eviShine Energy Management System tilbyder vi at styre projektet fra A til Z. Vi har mere end 10 års erfaring med opsætning af måleudstyr til visning af de produktions- og forbrugsdata, der ønskes. Vi styrer leverancen/underleverandører og rådgiver kunden i systemets mange muligheder. eviShine samarbejder gerne med kundens el-installatør men kan også tilbyde at levere el-installatør leverancen.

Computer med energidata statistik fra eviShine

Energiregistrering

eviShine Energy Management System er et standardsystem, der tilrettes kundens behov. Systemet registrerer i realtid 24/7 forbruget af el, vand og varme via målere og invertere og visualiserer data på computer, i egenudviklet app og på de antal oversigtsskærme, og medier der ønskes. Dataene visualiseres på den måde, som kunden ønsker det, f.eks. CO2 besparelse, forbrug af kW mv. Systemet er leverandøruafhængigt og kan aflæse data fra alle målere og invertere på markedet. Systemet kan ligeledes vise data fra solcellesystemer og samle det i ét system – se Solcelle registrering.

Assens Kommune eviShine opsætning

Solcelle registrering

eviShine har igennem de seneste 10 år været en af de førende leverandører af systemer til visualisering af produktion ved solcelleinstallationer. Systemet gør det nemt at aflæse data 24/7 og dataene visualiseres, som kunden ønsker det, f.eks. CO2 besparelse, kWh, mv. Systemet er leverandøruafhængigt og kan aflæse data fra alle invertere på markedet og samle det i ét Energy Management System.

Ved at visualisere både produktion og forbrug kan kunden optimere sit strømforbrug og anvende strømmen, når den er billig. Kunden kan uden at skulle kontrollere inverterne fysisk følge med i, om solcelleanlægget performer, som det skal. Det giver god økonomi og maksimal udnyttelse af investeringen.

eviShine Energy Management System kan også aflæse data fra målere og invertere til købe-el, vand og varme og samle det i ét system. Se Energiregistrering.


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/web.evishine.dk/public_html/wp-content/themes/evishine/includes/elements/elem-textLeft_imageRight.php on line 7

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/web.evishine.dk/public_html/wp-content/themes/evishine/includes/elements/elem-textLeft_imageRight.php on line 7

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/web.evishine.dk/public_html/wp-content/themes/evishine/includes/elements/elem-textLeft_imageRight.php on line 8

Monitoreringsaftale

Med en monitoreringsaftale tilbyder eviShine at overvåge kundens solcelleanlæg. Vi kontrollerer, at alle invertere producerer, som de skal, at der ikke er fejl på systemet, og at forbindelsen til de enkelte solcellepaneler er intakt. Vi har rigtig mange års erfaring og kan derfor hurtigt diagnostisere evt. problemer og tage action. Det betyder høj oppetid og bedre økonomi.

Ved fejl på installationen rekvirerer eviShine den samarbejdspartner, som kunden har og får løst problemet. eviShine monitoreringsaftale giver kunden sikkerhed for maximalt udbytte, fuld kontrol over installationen og hurtig action ved fejlmeldinger.

eviShine måleudstyr

Installation

eviShine kan varetage installationen fra planlægning, indkøb (tredjeparts komponenter) til udførelse og commissioning (se også Projektledelse). Det kan ske med eviShines egne montører, eviShine Partnere eller ved at benytte kundens egen elektriker/el-installatør.

Vi sikrer gennem teknisk projektafklaring og beskrivelse, forventningsafstemning og hyppig dialog, at alt sker som aftalt til den aftalte tid.

Med eviShine som installationspartner sikres at al opsætning, integration og test af systemet er på plads ved endt installation.

eviShine-app på telefon og tablet

Dataopsamling

eviShine Energy Management System opsamler data ned til hvert 5. sekund uanset om målerne/inverterne er placeret i Danmark eller et andet sted i verden. Der vises data fra hver enkelt enhed og et samlet overblik over installationen. eviShine Energy Management System er leverandør- og enhedsuafhængigt. Dataene kan eksporteres til andre systemer, til f.eks. grønt regnskab.

Computer på kontor med eviShine-brugerflade

Service og support

Teknisk support

eviShine tilbyder teknisk support under installationen samt når systemet er i drift. Uanset hvad problemstillingen er, sidder vi klar til at hjælpe.

Services

  • Målerudskiftning: Målere og invertere kan blive unøjagtige eller gå i stykker. Derfor er det vigtigt at overvåge systemet, så produktionen/forbrugsmønsteret følges. Ved udskiftning af defekte målere og invertere fjerner eviShine enhederne fra systemet og opretter de nye. På den måde har kunden hele tiden det fulde overblik, og bevarer sin historik.
  • Bistand ved fejlsøgning: eviShine tilbyder hjælp til fejlsøgning. Sommetider kan det være svært for kunden/installatøren at lokalisere fejlen. Derfor tilbyder eviShine, der har mere end 10 års erfaring, at bistå fejlfindingen samt, at kontrollere installationen efter reparation.
  • Import af historiske data:  eviShine Energy Management System giver mulighed for at indtaste historiske data til forbrugs-/produktionssammenligning. Det giver ligeledes mulighed for indtastning af performancekrav til produktionen, så faktisk produktion kan sammenlignes med det forventede.
  • Integrationsservice: eviShine Energy Management System giver mulighed for at eksportere og importere data fra andre systemer. eviShine bistår i denne proces.

Læs nogle af vores spændende kundecases, som beskriver de mange muligheder, der er i eviShine Energy Management System. eviShine servicerer bl.a. internationale kunder, der har afdelinger rundt omkring i verden og brug for et samlet overblik over energi data.