Hold dig opdateret på eviShine!

Tilmeld dig og få de seneste nyheder om eviShine

Hos eviShine er samarbejde vigtigt

Bedst mulig udbytte

eviShine oplever kontinuerligt en stigende interesse for både den vedvarende energi- og de klimamæssige effekter fra solcelleanlæg. 

Uanset om årsagen til din investering i solcelleanlæg skyldes energirammer, klimatiltag el. økonomiske forhold, er det hensigtsmæssigt at sikre maksimal udbytte af investeringen.

Dyrere erstatningsstrøm og dårligere klimaeffekt

 • Egenproducerede strøm er som udgangspunkt billigere end strøm der købes fra nettet. Performer dine anlæg ikke som budgetteret risikerer det at blive en dyrere affære at indkøbe erstatningsstrøm. Desuden påvirker din manglende produktion af Co2 neutral vedvarende energi dit klimaregnskab negativt, da du kommer til at købe strøm fra nettet med højere Co2-faktor.

Derfor er det essentielt for alle solcelleejere at have optimal produktion på deres anlæg. 

Optimering af produktionen og den afledte Co2 reduktion er essensen af eviShine. 

Vi giver dig tryghed for maksimal produktion af vedvarende solenergi og størst mulig Co2 reduktion gennem vores Performance Pakke.

Computer med energidata statistik fra eviShine

Performance Pakke

Med Performance Pakken får du kontinuerlig tryghed for maksimal gevinst fra dine solcelleanlæg. Du er sikret

 • maksimal produktion af vedvarende solenergi 
 • maksimal Co2 reduktion.

Trygheden for maksimal produktion fra dine solcelleanlæg sikres ved brug af vores unikke algoritme, der kontinuerligt benchmarker dine invertere / strenge med dine andre anlæg på lokationen.

Ved benchmarking af dine historiske produktionsdata og den øjeblikkelige beregner vi kapaciteten på hver af dine anlæg.

Vi opsætter alarmer på tærskelværdier og reagerer derfor hurtigt på fald i udnyttelsesgraden. Vi måler altså ikke blot om dine anlæg producerer, men samtidig om de producerer med maksimal kapacitet – hele tiden.

Registrerer vi manglende udnyttelse af kapaciteten – energispild – igangsætter vores support en databaseret analyse samt fejlfinding for hurtigt at lokalisere fejlen, stille præcis diagnose og initiere udbedring af fejlen.

I processen vurderer vores support om afhjælpningen kan ske med den lokalt interne serviceleder. I 50 % af sagerne er dette tilfældet, hvilket betyder ingen fordyrende og unødvendige tilkaldelser af eksterne teknikere.

Denne proces sikrer dig minimal nedetid og minimerer dine omkostninger til eksterne ressourcer.

Assens Kommune eviShine opsætning

Dataoverførsel

Du kan få overført alle dine produktionsdata fra anlæggene til dér hvor det bringer værdi for dig. Vi overfører data direkte til energistyringsværktøjer ligesom dine produktionsdata fra solcelleanlæg kan anvendes i forbindelse med undervisning, økonomi, CSR, klimaregnskab og -planlægning.

 Vi formidler data til 

 • EMS, CTS m.m.
 • Rapporteringsværktøjer som PowerBI m.fl. 
 • Regnskabsudarbejdelse
 • Klimaregnskaber og -planer
 • DGNB-certificering 
 • m.m. 

Klimakommunikation

Både offentlige kunder og erhvervskunder ønsker at informere om deres investeringer i at reducerer deres Co2 udledning. 

For vores statslige, kommunale og regionale kunder er en formidling af deres klimahandlinger herunder investering i solcelleanlæg vigtigt for at oplyse om beslutninger og tiltag inden for området.

Klimamål og -planer er for vores erhvervskunder blevet et konkurrenceparameter uanset om de for nuværende er underlagt lovkrav om udarbejdelse af klimaregnskab. Klimaindsatser og handlingsplaner får stigende betydning for kunder, arbejdskraft og investorer. 

Som offentlig eller erhvervskunde hos eviShine kan du enkelt og skarpt formidle dine klimaindsatser og afledte klimaeffekter på public displays. 

Dine indsatser og planer kan du med fordel visualisere på din hjemmeside og på skærm placeret i centrale områder af din virksomhed – eksempelvis i et receptionsareal, demolokale eller lign. så de er tydelige for gæster, ansatte og andre interessenter.

EviShine giver dig mulighed for at få designet din egen hjemmeside til dette formål  eller få en visualisering, som kan lægges ind på din organisations hjemmeside.

Computer på kontor med eviShine-brugerflade

Service og support

Teknisk support

eviShine tilbyder teknisk support under installationen samt når systemet er i drift. Uanset hvad problemstillingen er, sidder vi klar til at hjælpe.

Services

 • Inverterudskiftning: Udskiftning af defekte invertere fjerner eviShine enhederne fra systemet og opretter de nye. På den måde har kunden hele tiden det fulde overblik, og bevarer sin historik.
 • Bistand ved fejlsøgning: eviShine tilbyder hjælp til fejlsøgning. Sommetider kan det være svært for kunden/installatøren at lokalisere fejlen. Derfor tilbyder eviShine, der har mere end 10 års erfaring, at bistå fejlfindingen samt, at kontrollere installationen efter reparation.
 • Import af historiske data:  eviShine giver mulighed for at indtaste historiske data til forbrugs-/produktionssammenligning. Det giver ligeledes mulighed for indtastning af performancekrav til produktionen, så faktisk produktion kan sammenlignes med det forventede.
 • Integrationsservice: eviShine giver mulighed for at eksportere og importere data fra andre systemer. eviShine bistår i denne proces.

Læs nogle af vores spændende kundecases, som beskriver de mange muligheder, der er i eviShine. eviShine servicerer bl.a. internationale kunder, der har afdelinger rundt omkring i verden og brug for et samlet overblik over energi data.