Hold dig opdateret på eviShine!

Tilmeld dig og få de seneste nyheder om eviShine

Povl er uddannet svagstrømsingeniør og har ydermere en Executive MBA. Applikationer og digital optimering af vand- og energiforbrug har altid spillet en rolle i Povls erhvervsliv. Povl har tidligere været 11 år i KeepFocus, hvor han var CEO. De seneste år har Povl besiddet diverse direktør- og bestyrelsesposter, hvor han har været meget engageret i udviklingen af nye forretningsmodeller til at stoppe spild.

Nye ”stop spild” ­-metoder er fremtiden

Povl er en ildsjæl indenfor energibranchen og brænder for at rette fokus på ”stop spild”. Han udtaler, ”[Den] Største udfordring er handling og forankring af stop spild adfærd hos os mennesker og organisationer, samt sikre, at så meget spild stoppes automatisk via applikationer og teknologi. Dette sker ikke af sig selv og der skal derfor rettes fokus på nye ”stop spild” forretningsmodeller, applikationer og teknologiske partnerskaber for at flytte organisationer til konkret handling. Det er netop det, som gør branchen super spændende!”

Fremtiden ser lovende ud! Povl glæder sig til samarbejdet med eviShine og ser et stort potentiale i koblingen mellem sine kompetencer og eviShine. Han udtaler, ”EviShine har igennem mange år været kendt for realtime målinger omkring forskellige fabrikaters solanlæg koblet med synliggørelse af andre forbrugsarter. Det er et godt udgangspunkt for innovation af nye ”stop spild” forretningsmodeller indenfor lokal elproduktion og forstærket forbrugsoptimering i bygningsmassen.”

Nyt bestyrelsesmedlem i eviShine

Udover at fungere som konsulent for eviShine, vil Povl også indtræde i bestyrelsen. Her vil han bidrage med stor erfaring og viden indenfor energibranchen og forretningsudvikling.

Povl har store forventninger til eviShine og fremtiden, da ”produktet indgår som en vigtig og forankret del i kundernes mål om energi- og vandoptimering – alt til gavn for klimaet og pengepungen.”

Vi glæder os til et fantastisk spændende samarbejde med Povl – velkommen til eviShine.