Hold dig opdateret på eviShine!

Tilmeld dig og få de seneste nyheder om eviShine

*** PRIVATLIVSPOLITIK ***

English versionhttps://web.evishine.dk/privacy-policy/

Indledning

Det er udelukkende den danske version af vores privatlivspolitik, som er gældende. Oversættelsen til engelsk tilbydes udelukkende som en service til de globale brugere. I tilfælde af uoverensstemmelser mellem den oversatte version og den danske version, er det den danske version, som er den gældende.

Vi tager beskyttelsen af dine oplysninger seriøs, og leverer denne privatlivspolitik til dig for, at fortælle dig om vores praksis omkring, hvordan vi arbejder med at sikre brugerne. Oplysningerne kan opdeles efter nedenstående:

  • Ved ”Personlige Oplysninger” henvises til oplysninger, som vedrører en identificeret eller identificerbar fysisk person.
  • Ved ”Ikke Personlige Oplysninger” henvises til oplysninger, som ikke kan identificere en fysisk person.

Oplysninger om os

eviShine drives af selskabet evikali a/s, med CVR. nr. DK26539978. Selskabet er registeret i Syddjurs kommune og arbejde på app udføres Bautavej 1A, 8210 Aarhus V. Bliv mere oplyst på www.evishine.dk

eviShine app

eviShine apps downloads via den repræsentativ app platform og knyttes til brugerens app identifikation. Datatransmission imellem app og hostingcenter er krypteret. Datatransmission og opbevaring foretages af beskyttede og sikre datacentre indenfor EU’s grænser.

Appen gør ikke brug af personlige oplysninger; men brug kan indeholde ikke personlige oplysninger. Bla. skal eviShine appen have adgang til kamera og lys til scanning af QR kode, samt netværksadgang; ved ovenstående adgang sendes der ikke personlige oplysninger!

Ved brug af eviShine ”Favoritter”, gemmes de valgte anlæg udelukkende på dit udstyrs lokale lager.

evikali a/s
Bautavej 1A, 8210 Aarhus V.
Telefon: +45 7022 4711, www.eviShine.dk
CVR.nr. DK26539978