Hold dig opdateret på eviShine!

Tilmeld dig og få de seneste nyheder om eviShine

14/02-2020:

eviShine byder velkommen til en prominent skikkelse i energibranchen

2020 er startet stærkt for eviShine. Vi har budt velkommen til en gammel kending fra energibranchen – nemlig Povl Nielsen. eviShine og Povl vil sammen arbejde mod nye stop spild initiativer.

Læs mere

Povl er uddannet svagstrømsingeniør og har ydermere en Executive MBA. Applikationer og digital optimering af vand- og energiforbrug har altid spillet en rolle i Povls erhvervsliv. Povl har tidligere været 11 år i KeepFocus, hvor han var CEO. De seneste år har Povl besiddet diverse direktør- og bestyrelsesposter, hvor han har været meget engageret i udviklingen af nye forretningsmodeller til at stoppe spild.

Nye ”stop spild” ­-metoder er fremtiden

Povl er en ildsjæl indenfor energibranchen og brænder for at rette fokus på ”stop spild”. Han udtaler, ”[Den] Største udfordring er handling og forankring af stop spild adfærd hos os mennesker og organisationer, samt sikre, at så meget spild stoppes automatisk via applikationer og teknologi. Dette sker ikke af sig selv og der skal derfor rettes fokus på nye ”stop spild” forretningsmodeller, applikationer og teknologiske partnerskaber for at flytte organisationer til konkret handling. Det er netop det, som gør branchen super spændende!”

Fremtiden ser lovende ud! Povl glæder sig til samarbejdet med eviShine og ser et stort potentiale i koblingen mellem sine kompetencer og eviShine. Han udtaler, ”EviShine har igennem mange år været kendt for realtime målinger omkring forskellige fabrikaters solanlæg koblet med synliggørelse af andre forbrugsarter. Det er et godt udgangspunkt for innovation af nye ”stop spild” forretningsmodeller indenfor lokal elproduktion og forstærket forbrugsoptimering i bygningsmassen.”

Nyt bestyrelsesmedlem i eviShine

Udover at fungere som konsulent for eviShine, vil Povl også indtræde i bestyrelsen. Her vil han bidrage med stor erfaring og viden indenfor energibranchen og forretningsudvikling.

Povl har store forventninger til eviShine og fremtiden, da ”produktet indgår som en vigtig og forankret del i kundernes mål om energi- og vandoptimering – alt til gavn for klimaet og pengepungen.”

Vi glæder os til et fantastisk spændende samarbejde med Povl – velkommen til eviShine.

02/05-2019:

Det er hullerne, vi skal sælge

Det er ikke boremaskinen, man skal sælge – det er det problem, som maskinen løser, man skal fokusere på.

Læs mere

Det er i realiteten ligegyldigt, om virksomhedens kerneprodukt er en boremaskine eller et mere komplekst produkt som eviShines Energy Management System, som håndterer energi- og forbrugsdata.

Kompleksiteten af produktet er underordnet. Slutbrugeren er ligeglad med, hvordan det fungerer inde i maskinrummet, så længe produktet løser et givent problem. Og netop her opstår værdiskabelsen. Man køber ikke en boremaskine, fordi man gerne vil have maskinen. I virkeligheden køber man den, fordi man gerne vil have de huller, som den kan lave – og dermed den værdi, som den skaber.

Ligesom med boremaskinen er eviShines vision at skabe værdi. Energy Supply har skrevet en artikel om, hvordan vi strategisk arbejder med værdiskabelse i samarbejde med Next Step Challenge.
Læs artiklen her.

23/03-2019:

eviShine er udvalgt til dette års Next Step Challenge

Hvordan skal man som virksomhed håndtere og tilpasse sig ændringer i markedet?

 

Læs mere

I vores digitale levetid ændrer tingene sig hurtigere end nogensinde før. Ændringerne lægger et øget pres på virksomheder, som skal arbejde iterativt og være omstillingsparate.

I forlængelse heraf kan det være en god idé at stoppe op og overveje hvordan transformationer påvirker ens kerneforretning og forretningsområde, samt evaluere kundernes behov. I stedet for at fokusere på her og nu, skal vi i stedet overveje hvad næste skridt er, og hvordan morgendagen kommer til at se ud.

Hos eviShine er vi stolte over at være iblandt de udvalgte SMVere til dette års Next Step Challenge i kategorien ’Energy Efficient Technologies’. Her skal eviShine gennemgå et udviklingsforløb, hvor der netop sættes fokus på virksomhedens ’next step’ i form af forretningsudvikling og fremtidige mål.

Vores hensigt med dette forløb er at blive skarpere på det, som vi er rigtig gode til. Det vil vi gøre ved at identificere, hvor vi skaber værdi hos kunden, samt hvad der kan optimeres. Vores kerneforretning forbliver den samme – blot i en ny og forbedret version.

Vi glæder os til rejsen og den udvikling, der ligger forude. Læs mere om acceleratorprogrammet her.

19/09-2018:

Betaversion af ny eviShine

Vi er glade for, at kunne præsentere et indblik i den kommende udgave af eviShine.

Læs mere

Har du lyst til at se, hvordan det ser ud, kan du allerede nu trykke på beta-linket i øverste højre hjørne på standardsiden. Fra 1. oktober 2018 bliver den nye version permanent.

 

Nyt design og benchmark muligheder

Den nye release byder på et opdateret og brugervenligt design, og så får du mulighed for langt lettere at benchmarke imellem installationer og lokationer. Du kan vise dem i grafiske fremstillinger sammen og se, hvilke der performer bedst, og du får mulighed for at sammenligne invertere relativt og finde ud af, hvor udsvingene er.

Har du behov for support, så kontakt os endelig på tlf.: 70 22 47 11.

13/07-2018:

eviShine lancerer ambitiøs vækstplan og ny stærk ejerkreds og bestyrelse

eviShine har været på markedet i godt 8 år og leverer et af markedets stærkeste Energy Management Systemer. Virksomheden opruster nu med ny adm. direktør/ejer og ny professionel bestyrelse. 

Læs mere

eviShine sigter stort og derfor er udvidelsen med ny ejer og adm. direktør samt en professionel bestyrelse en naturlig udvikling. De to ejere og udviklere af eviShine Energy Management System, Sten Nornes og Anders Rolann har i de senere år været på udkig efter en aktiv investor, som pr. 1. maj 2018 er fundet. Jan Kannegaard er indtrådt som medejer og adm. direktør i selskabet.  

 

Ny CEO forudser stigende behov for energioptimering 

Jan Kannegaard har bl.a. en fortid fra IT-softwarebranchen – senest som Business Manager i ABB A/S. Tilbage i 2005 etablerede han sammen med en partner selskabet ProcessConnect A/S, som arbejdede med IT-løsninger til teknisk overvågning, og som agerede indenfor nogle af de samme områder som eviShine A/S.

”Vi ønsker at udbrede eviShine Energy Management System i både Danmark og udlandet. Vores system er det eneste energiregistreringssystem, der er leverandøruafhængigt og, som kan indsamle data fra alle markedets invertere og målere og samle det i ét system. Det betyder, at vores kunder kan få et samlet overblik over deres energiforbrug ligegyldigt, om virksomhedens afdelinger ligger i Danmark eller udlandet. Jeg føler mig overbevist om, at behovet for styring og optimering af energiforbrug er stigende, og med vores system har kunderne de bedste forudsætninger for at håndtere det” siger adm. direktør, Jan Kannegaard, eviShine A/S. 

 

Ny tung bestyrelse og advisory board 

eviShine A/S har pr. 1. april fået en ny professionel bestyrelse og etableret et advisory board. Formand for advisory boardet er Preben Mejer, som er kendt af mange. Preben Mejer startede i 1983 Danmarks første IBM-forhandler, DanaData, som i 1994 blev solgt til TDC. I 2001 stiftede han Innovation Lab og i 2012 Radr, som han er direktør for i dag. Preben Mejer skal bistå bestyrelsen i forhold til produktmæssige- og teknologiske strategier. Karl Kristian Bro, som er ejer af og bestyrelsesformand i Olsen Wings A/S og tidligere direktør i Rationel Vinduer A/S og Hewlett Packard A/S er indtrådt som formand for bestyrelsen og Erik Bro, som er associeret partner i CIGNO Mergers & Acquisitions og ekstern lektor på Aarhus Universitet er tiltrådt som bestyrelsesmedlem sammen med de 3 ejere.

 

Ambitiøs vækstplan 

Den nye udvidede ledelse og bestyrelse har ambitiøse vækstplaner for eviShine. ”Vi vil dels udvikle og forfine eviShine systemet, og så vil vi sætte fokus på eksportmarkederne. Vi vil via partnerskaber  

udbygge vores markeder i Tyskland, Norge og Benelux landene og gå hårdt efter alle kommuner i Danmark. Vi har pt. 43 kommuner som kunder. De blev oprindelig kunder pga. vores system til solceller. Med eviShine Energy Management System har vi imidlertid en løsning til alle energiformer, og med det stigende behov for at optimere energiforbruget og overvåge installationer er det oplagt at koble eviShine Energy Management System på” siger Jan Kannegaard. 

 

Om eviShine og evikali 

eviShine A/S er fremadrettet hovednavn, og evikali A/S binavn. evikali har  været på markedet i 18 år og er virksomhedens konsulentforretning. evikali løser IT udviklingsprojekter for større danske virksomheder. eviShine har 8 år på markedet bag sig og startede som et system til overvågning af solcelleanlæg og forbrug af el. Systemet kan i dag overvåge alle energiformer og give et samlet overblik over virksomhedens eller kommunens energiforbrug. eviShine har betydelige kunder som Bolig+, IKEA, 43 danske kommuner og har systemer kørende i Norge, Sverige, England, Irland, Grønland, Tanzania m.fl.  

Grundlæggerne af evikali og eviShine, Steen Nornes og Anders Rolann er fortsat de bærende udviklingskræfter i selskabet. 

29/06-2018:

eviShine A/S nyt firmanavn

eviShine har hidtil været et produktnavn under evikali A/S. I forbindelse med eviShine’s vækst og nye ejerstruktur er virksomhedens nye navn pr. 1. maj 2018 blevet ændret til eviShine A/S. evikali er binavn.

Læs mere

eviShine produktet har været på markedet i 8 år og startede som et system til overvågning af solcelleanlæg og forbrug af el. Systemet kan i dag overvåge alle energiformer og give et samlet overblik over virksomhedens eller kommunens energiforbrug. Evikali har  været på markedet i 18 år og er en konsulentvirksomhed, der løser IT udviklingsprojekter for større danske virksomheder.

11/04-2018:

eviShine lancerer ny stærk hjemmeside

eviShine leverer et af markedets stærkeste Energy Management Systemer og præsenterer nu en ny hjemmeside. Hjemmesiden er del af en helt ny identitet, som er ved at blive udrullet.

 

Læs mere

Logoet er fornyet og hjemmesiden er blevet redesignet med fokus på brugervenlighed, professionalisme og visualisering af, hvad eviShine kan gøre for kunderne med eviShine Energy Management System. Siden er lanceret den 12. april 2018.

eviShine og evikali

eviShine A/S og evikali A/S er samme firma. eviShine blev for 8 år siden lanceret som et system til overvågning af solcelleanlæg og produktion/forbrug af strøm. Systemet kan i dag overvåge alle energiformer og give et samlet overblik over virksomhedens eller kommunens energiforbrug.
evikali løser IT udviklingsprojekter for større danske virksomheder og har været på markedet i 18 år.

10/04-2018:

eviShine sparer kommunerne penge

eviShine Energy Management System er installeret i 40 kommuner i Danmark og sparer dem store penge. Systemet visualiserer kommunens energiforbrug og giver på den måde mulighed for at optimere energiforbruget og opfange og stoppe evt. overforbrug på en institution, skole el. lign. før det kommer til at koste dyrt.

Læs mere

Systemet viser om alle målere og invertere producerer, og der kan sættes alarmer op og gribes ind med det samme, hvis der er et overforbrug, manglende produktion eller lign. Samtidig spares der tid på aflæsning rundt omkring i kommunen. Alle data trækkes ud af systemet og anvendes til budgetlægning, indberetning til Energitilsynet grønt regnskab mv. Læs mere om de klare fordele Assens Kommune har fået med eviShine energisystem her.

Assens Kommunes eviShine-system vist på laptop

Visualisering af grøn energi og CO2 reduktion i Assens Kommune

Assens Kommune er langt fremme med grøn energi. Med 33 solcelleanlæg, som svarer til halvanden fodholdbane producerer kommunen selv 15% af det årlige strømforbrug på kommunens bygninger. eviShine visualiserer CO2 reduktionen, den grønne energi og forbrug af vand og varme.

eviShine system giver overblik

Assens Kommune holder via sit eviShine system øje med energiforbruget. I realtime data kan kommunen 24/7 følge den strøm, der produceres på kommunens 33 solcelleanlæg og forbruget af strøm, vand og varme.

Torben With Lohmann, energikonsulent ved Assens Kommune fortæller: ”eviShine systemet giver et godt overblik og er enkelt og overskueligt at bruge. Vi bruger det primært til at se, om solcellerne og varmepumperne kører, og om der er et overforbrug af energi på en bygning. På sigt vil vi benchmarke imellem skolerne og institutionerne.”

Assens Rådhus

Nem indberetning til Energitilsynet

Torben With Lohmann fortsætter: ”Vi sparer en del tid på vores årlige indberetning til Energitilsynet med eviShine. Før skulle vi aflæse hver inverter på de fysiske lokationer, men nu kan vi trække alle data ud af systemet. Vores grønne regnskab er også blevet nemmere med de data, vi kan trække ud af systemet.”

Forbrug visualiseres for borgere, elever og ansatte

Det er nyt, at Assens Kommune har fået alle solcelleanlæg koblet på eviShine systemet, men nogle af kommunens skoler anvender allerede systemet i undervisningen, og visualiseringer af forbrug hænger på store skærme på flere af byens skoler. Det er ligeledes meningen, at skærmene på Borgerservice skal have eviShine systemet installeret, så byens borgere kan følge med i forbruget og produktionen af grøn energi.

Vil du vide mere?

Tilmeld dig vores nyhedsmail, hvis du er interesseret i det nyeste om eviShine.